Ons Team

Wij bouwen samen aan de digitale toekomst. Dat doen we met trots, liefde voor het vak én team spirit. Want mooie dingen maak je samen.

Sarah-Lena Reulink

Manages the people & process

Team management en procesoptimalisatie zijn Saar op het lijf geschreven. Ze wordt blij van een sterk team bouwen en een positieve, open cultuur creëren waar iedereen het beste uit zichzelf haalt. Verder is Saar de kantoor-chef 👩‍🍳 , soms iets te luidruchtig maar vaak gezellig en ze woont part-time in de gym 💪. Verwacht van Saar flauwe humor en (te) veel referenties naar favo serie F⠂R⠂I⠂E⠂N⠂D⠂S.

Peter Langenkamp

Manages the money

Peter is eigenlijk van alle markten thuis. Een generalist met sterke focus op cijfers, performance en op mensen in hun kracht zetten. Hij houdt wel van een uitdaging, zit nooit stil en is naast voetbalcoach ook nog part time schaapherder 🐑. Hij fluit (te hard), is gek op wintersport, Formule 1 en is vader van Huub en Nienke.

Bauke Boorsma

Manages the tech

Bauke is de technische alleskunner van het stel. Ontwikkelen en programmeren zat er bij Bauke op vroege leeftijd al in. Wat we ook verzinnen, Bauke bouwt het! 🙌Verder gaat hij altijd voor een tweede stukje taart 🍰 , is gek op spelletjes en trekt er graag op uit met de camper of caravan. Hij is part-time knutselkoning, trotse papa van Nienke en Isabelle en komt uit Raalte.

Rens ten Tusscher

Manages the marketing

Rens is onze marketing & communicatie man. Maar niet zomaar één. Hij is een absolute specialist op gebied van online marketing en het internationaal uitrollen van merken. Hij is papa van kids Nomi en Benja, houdt van sport, en kiest áltijd de verkeerde Spotify playlists. Verder kan je hem begraven in gazpacho 😋 en gaat hij graag op pad met de caravan.