Contentmarketing Stage bij Happy People

Ben jij de enthousiaste contentmarketing stagiair(e) die wij zoeken? 

effect-1

Ben jij gék op content en heb jij passie voor marketing? Ben jij een echte Foody en ben jij verslaafd aan social media?
Dan pas jij waarschijnlijk perfect bij ons!

Voor Foody.nl zijn wij op zoek naar een creatieve stagiair(e) met een vlotte pen die niet genoeg kan krijgen van food, recepten en alles wat daarmee te maken heeft. 🍕🍩🍒 Als stagiair(e) contentmarketing bij Foody.nl hou jij je vooral bezig met het maken van nieuwe (SEO) content, recepten maar denk je ook proactief mee over groeikansen voor Foody. Zoals nieuwe social media campagnes om het bereik van Foody te laten groeien en te triggeren! Jij beheert zelf de social media kanalen om je ideeën tot uitvoer te brengen. Je krijgt veel vrijheid en je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

7800000
+
Pageviews per maand
2500000
+
Gebruikers per maand
7800000
+
Pageviews per maand
2500000
+
Gebruikers per maand

Foody.nl is onderdeel van Happy People. De naam zegt al veel over ons en dat is zeker geen toeval. Wij zijn een gedreven, ambitieus, creatief team en samen werken we aan de digitale toekomst van onze eigen online (en internationale) concepten, waaronder Foody.nl en Product-Shopper.com. Data en development zit in ons DNA. We ademen marketing en ontwikkelen onze eigen online concepten van A tot Z. Wij designen, developen, branden en innoveren. En Happy People is wat we daarvoor nodig hebben. Want samen zijn we sterker, slimmer, beter.

Je vindt ons kantoor in hartje Deventer, waar we met een gezellig klein team met grote ambitie werken aan onze concepten. Een goede samenwerking, innovatie en groei vinden we belangrijk. Met daarbij de nodige portie humor, wel zo leuk 😉. We vinden het belangrijk dat je tijdens je stage zoveel mogelijk leert daarom is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat krijg je van ons?

Wat verwachten we van jou?

Wij ontwikkelen continu, doe jij met ons mee? Wij horen graag van je! 


Neem contact op met Sarah-Lena

Sarah-Lena Reulink

0570-745 480

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.