Development Stage bij Happy People

Ben jij de enthousiaste development stagiair(e) die wij zoeken? (MBO niveau 4)

effect-1

Een gedreven, proactieve en leergierige development stagiair(e) die ons team komt versterken!

 • · Fulltime · Deventer · PHP · Startdatum augustus 2024 ·

Vanuit hartje Deventer werken wij met een jong, ambitieus en creatief team aan onze eigen online platformen en participaties, waaronder Product Shopper, Cataproduct, Shopellous (wereldwijd actief), Voordebouwer.nl en Lento.nl. Ons bedrijf ademt IT, online marketing en ondernemen. Wij zijn een klein team met grote ambitie en vinden een goede samenwerking, innovatie en groei heel belangrijk. Met daarbij een graag goede portie humor en gezelligheid 😉.

+
Pageviews per maand
+
Gebruikers per maand
7800000 +
Pageviews per maand
2500000 +
Gebruikers per maand

Bij ons draait alles om data en conversie. En dat op grote schaal. We verwerken dagelijks ruim 300 miljoen affiliate producten van winkels wereldwijd voor miljoenen bezoekers per maand. Onze ambitie is om deze aantallen niet alleen te laten groeien, maar ook de kwaliteit van de content te verbeteren en de automatisering nog verder te stroomlijnen.

Als development stagiair(e) draai jij mee in onze dagelijkse werkzaamheden en werk je samen met onze programmeurs aan al onze eigen online concepten. Denk daarbij aan de frontend, backend, database en infrastructuur. Zo krijg je een volledig beeld en kun jij je in brede zin ontwikkelen. Daarnaast denk je ook mee over de te voeren ontwikkelstrategie en de UX van onze websites.

Onze applicaties zijn voornamelijk ontwikkeld in PHP, met GoLang ter ondersteuning van specifieke processen. Net als alle andere softwarebedrijven maken we gebruik van frameworks en libraries om de ontwikkelsnelheid te verhogen. Voor de back-end maken we voornamelijk gebruik van Laravel, en voor de front-end van onze applicaties gebruiken we NuxtJS in combinatie met TailwindCSS. Daarnaast maken we gebruik van Elastic Search om snel en efficiënt te kunnen zoeken in honderden tot miljarden documenten.

Omdat we nog lang niet zijn uitgegroeid, kijken we ook graag samen met jou naar de mogelijkheid na je stage de stap te maken naar junior developer bij Happy People. 

Wat krijg je van ons?

  • – Een stagevergoeding van € 500 per maand
   – Mogelijkheid om na je stage de stap te maken naar junior developer
   – Vrije en ontspannen werksfeer
   – Aandacht en ruimte voor je eigen ontwikkeling
   – Goede koffie, thee en lunch (als je op kantoor bent :-))
   – Gezellige uitjes, activiteiten en borrels

Wat verwachten we van jou?

  • – MBO-niveau 4
  • – Basiskennis van front-end development
   (HTML5, CSS (of Tailwind CSS), JavaScript)
   – Kennis van Laravel is een pré
   – Oog voor detail
   – Je bent proactief en oplossingsgericht
   – Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is
   – Je bent leergierig

Wij ontwikkelen continu, doe jij met ons mee? Wij horen graag van je! 

Peter Langenkamp

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.